joi, 20 mai 2010

Lista maternitate cuza-voda pt bebe

- Scutece pampers new born – chiar daca acasa vei folosi alta marca in maternitate astia asta cer…de ce? Nu ma intreba :P pachetul nu trebuie sa fie desfacut ca nu mai e steril dom’le :D
- Prosop + scutece din finet – cate 2 scutece/ zi. Avand in vedere ca vei sta macar 4 zile sa ai vreo 8-10 scutecele pregatite. Eventual ia-ti 4 si iti mai aduce husbandu curate de acasa.
- Hainute – 2 schimburi/ zi + o rezerva. Schimburi inseamna body-uri cu maneca lunga sau bluzite care se incheie in fata + pantalon cu picior sau salopeta cu picior + bonetele + manusi sa nu se zgarie. Eventual 1-2 babetele pt cand il hranesti.
- Paturica – 1-2
- Sab simplex +/- bonisan pt colici – asta folosesc si ei
- Bepanthen insa nu mai retin daca vor crema sau lotiune. Oricum dupa nastere au asistentele grija sa il trimita pe tati la farmacia spitalului sa cumpere tot ce le trebuie :P
Hainutele in care il veti duce acasa le aduce tati in ziua respectiva. Nu tre sa le iei cu tine la maternitate. Sa fie pregatite intr-un loc in care si cel mai emotionat tatic sa le gaseasca, spalate si calcate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu